català-/ -castellano
JAM CLIMATITZACIO SABADELL
ACCÉS CLIENTS
> HOME > RECOMANACIONS
EMPRESA
NOTÍCIES
BOTIGA
ofertes mensuals
productes
serveis
CONTRACTE DE MANTENIMENT
SOL·LICITAR ASSISTÈNCIA
CONTACTE
NORMATIVA
RECOMANACIONS
PREGUNTES MÉS FREQÜENTS
BÚSTIA DE SUGGERIMENTS
ENLLAÇOS D'INTERÈS
ANUNCIS DE CLIENTS
VOLS TREBALLAR AMB NOSALTRES
Oficines 902 885 127-Avaries 902 885 126
Davant d’un mal funcionament de l’aparell

Mirar si té l'interruptor de la corrent en marxa.

Si té corrent elèctrica a casa.

Si la seva caldera va amb gas, si la clau de pas està oberta.

Tenir en conte aquest aspecte és importat per molt ximple que sembli. Sempre es dóna per suposat que tenim corrent, gas, etc. Però és una de les incidències més nombrosa.


Manteniment

Les operacions de manteniment de les instal·lacions subjectes a la RITE es realitzaran per empreses mantenidores autoritzades, empreses del sector inscrites en l’organisme de la comunitat autònoma competent amb el carnet de Mantenidor amb el seu reimite corresponent que li permeti realitzar aquesta activitat, com JAM Servei Tècnic S.L.

El manteniment d’aquestes instal·lacions s’haurà de realitzar anualment junt amb l'emissió del certificat de funcionament.

Un manteniment correcte de les instal·lacions de calefacció l'ajudarà a estalviar energia, allargarà la vida dels seus equips i a la vegada millorarà la seguretat de la instal·lació.

JAM Servei Tècnic S.L.Ofereix una amplia gamma de contractes de manteniment aconsellables per aquelles persones que desitgin gaudir del confort en el seu habitatge evitant així sorpreses d'última hora (miri-ho en l'apartat contractes de manteniment).

Normativa de gas

La revisió i la inspecció quatrienal ha sigut substituïda per una sola inspecció cada 5 anys de la instal·lació de gas i dels aparells que la composen. La realitza entre altres entitats << ECA o ICIT>>.
Els titulars o usuaris que realitzen un contracte de manteniment amb una empresa subministradora són sempre de caràcter voluntari, aquesta no presta els serveis directament, sinó que els remet a empreses subcontractades.

Estalvi

Un habitatge ben aïllat redueix els costos de calefacció entre un 20% i un 40%.

Elecció en la compra

A l'escollir una instal·lació o la compra d’un aparell, asseguris que estigui registrat i homologat i que sigui l'aparell adequat pel seu habitatge i cobreixi les seves necessitats, sol·licitant la visita d’un especialista.

Temperatura

Mantenir una temperatura de 19 – 20º C és suficient per gaudir d’un confort adequat durant el dia i mentre l’habitatge està ocupat. Quan tots dormen, o quan l’habitatge es troba desocupat, baixi la temperatura de la calefacció fins als 16 – 17ºC. Reduir la temperatura en un grau suposa un estalvi d’energia d’un 8%.